Глави МЗС ЄС підтримали використання активів РФ для України

Глави МЗС країн Євросоюзу підтримали ідею використання доходів від заморожених активів Росії для постачання зброї Україні, але ухвалення остаточного рішення поки що відкладено.

Читати

Президент Румунії схвалив транзит фінського обладнання в Україну та навчання військових

Керівництво парламенту Румунії взяло до відома листа президента Клауса Йоханіса, в якому він інформує, що схвалив транзит національною територією обладнання та майна, які Фінляндія передала Україні, а також навчання приблизно 50 українських військових.

Читати

Грем: перетворити допомогу Україні на безвідсотковий кредит підтримають у Палаті представників

Сенатор США Ліндсі Грем (Республіканська партія) сподівається, що пропозицію перетворити допомогу Україні на безвідсотковий кредит підтримають у Палаті представників найближчими днями.

Читати

ЄС додатково виділив €5 млрд на зброю для України

На засіданні Ради міністрів закордонних справ ЄС ухвалено остаточне рішення щодо виділення додаткових 5 млрд євро на військову підтримку України в рамках Європейського фонду миру.

Читати

Сійярто: ЄС збільшить фонд військової допомоги Україні на 5 мільярдів євро

Євросоюз ухвалив рішення про збільшення Європейського фонду миру на €5 млрд для надання військової допомоги Україні, проте Угорщина не виділятиме коштів на ці цілі.

Читати

Німеччина не визнає законними вибори президента рф

Берлін не вважає президентські вибори, що відбулися 15-17 березня в росії, законними. Канцлер Німеччини Олаф Шольц не вітатиме путіна з перемогою на них. Таку заяву зробила в понеділок, 18 березня, заступник офіційного представника уряду ФРН Крістіане Хоффман.

Читати
1 2 3 3 803