Президент Нікарагуа пропонує власну дружину у віце-президенти

Президент Нікарагуа Данієль Ортеґа висунув свою дружину у кандидати на посаду віце-президента країни в рамках своєї виборчої кампанії, де він балотується на третій термін.

Читати

Колишнього посадовця «Нафтогаз України» судитимуть за спробу зайняти пост заступника міністра

Завтра, 4 серпня, об 11:00 в приміщенні Солом’янського суду м. Києва (вул. Шутова, 1) відбудеться засідання у справі колишнього виконавчого директора Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Андрія Пасішника, якого обвинувачуюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 344 КК України «Втручання у діяльність державного діяча».

Читати

Політв’язень С.Клих написав В.Гройсману листа про умови утримання в РФ

Міністерство юстиції України отримало листа від українського політв’язня Станіслава Клиха, адресованого Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, про умови утримання в РФ.

Читати

Іран зацікавлений у допомозі України в будівництві газотранспортної інфраструктури

Іран зацікавлений в наданні Україною допомоги у будівництві та модернізації газотранспортної інфраструктури, а саме підземних сховищ газу і компресорних станцій, а також в збільшенні потужності іранської газотранспортної системи.

Читати

Прокуратура розслідує справу щодо передачі у приватну власність 5,5 га лісу посадовцями Васильківського району

Прокуратура Київської області відкрила кримінальне провадження стосовно посадовців м.Василькова, які незаконно передали у приватну власність 5,5 га лісу.

Читати
1 2 3 6