Луценко і Ситник після обговорення конфлікту між ГПУ і НАБУ готують на завтра брифінг

Генеральний прокурор України Юрій Луценко та директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник після обговорення конфлікту між ГПУ і НАБУ готують на завтра брифінг.

Читати

Засідання суду у справі «торнадівців» перенесено на 19 серпня

Засідання Оболонського районного суду м. Києва у справі бійців розформованої роти патрульної служби міліції особливого призначення ”Торнадо” перенесено на п`ятницю, 19 серпня.

Читати

“Діамантовий прокурор” витратив більше 75 тис. фунтів на навчання доньки – ЗМІ

Олександр Корнієць, заступник прокурора Київської області в 2014-2015 роках, не тільки став власником 35 пакетів з діамантами, знайдених у нього при обшуку, але і оплатив для своєї дочки Анастасії дороге навчання у Великій Британії. Як пише “Новое время”, це випливає з розслідування Британського кримінального агентства, яке опинилося у розпорядженні видання.

Читати

Печерський суд зобов’язав столичну прокуратуру відкрити провадження проти Кубіва

Печерський райсуд Києва зобов’язав столичну прокуратуру внести відповідну заяву і почати розслідування справи проти першого віце-прем’єра Степана Кубіва.

Читати

Олланд наголошує, що Росія та Україна повинні виконати Мінські угоди у найкоротші терміни

Президент Французької Республіки Франсуа Олланд наголошує, що Російська Федерація і Україна повинні виконати Мінські угоди у найкоротші терміни.

Читати

Порошенко у розмові з Туском наголосив на необхідності присутності місії ОБСЄ в Криму та поліцейської місії на Донбасі

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Європейської Ради Дональдом Туском, під час Глава держави наголосив на необхідності посилення міжнародної присутності на Донбасі, розширення поля діяльності місії ОБСЄ, в тому числі на території Криму, та розгортання озброєної поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі.

Читати

Порошенко закликав ЄС “рішуче відреагувати” на російські провокації

Президент України Петро Порошенко відзначив важливість рішучого реагування ЄС на російські провокації та штучне нагнітання напруженості і виступив за посилення санкцій. Про це він сказав під час телефонної розмови з головою Європейської Ради Дональдом Туском, повідомляє прес-служба Глави держави.

Читати
1 2 3 5