Німеччина позичить Україні 150 млн євро на модернізацію енергосистеми на сході, – Укренерго

Німецька кредитна організація KfW виділяє Україні фінансування від уряду Німеччини у розмірі 150 млн євро на модернізацію чотирьох підстанцій – дві у Харкові та підстанцій «Дніпровська 750» та «Запорізька 750» для підвищення надійності енергосистеми на Сході України.

Читати

Збірна України розгромила Збірну Косово

Збірна України з футболу у польському Кракові в черговому матчі кваліфікаційного турніру-відбору учасників фінальної частини чемпіонату світу 2018 року розгромила команду Косова. Матч закінчився з рахунком 3:0.

Читати

До парламенту Грузії проходять правляча партія ”Грузинська мрія” і опозиційна партія Саакашвілі ЕНР

За попередніми даними, до парламенту Грузії проходять правляча партія ”Грузинська мрія” і опозиційна партія Міхеіла Саакашвілі ”Єдиний національний рух” («Единое национальное движение», ЕНД).

Читати

У Рівному співробітники СБУ затримали агента розвідуправління генштабу збройних сил РФ

Співробітники контррозвідки Служби безпеки України затримали у Рівному агента головного розвідувального управління генерального штабу збройних сил Російської Федерації.

Читати

У ФК “Карпати” новий тренер

Сьогодні на клубній базі у Брюховичах, Львівська область Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський представив ФК “Карпати” нового головного тренера – білоруського фахівця Олега Дулуба. Контракт із фахівцем діятиме 5 років.

Читати
1 2 3