Чорногорія офіційно заявила, що Янукович-молодший не проводив у цій країні ніяких операцій

Чорногорія офіційно повідомляє, що син екс-президента-втікача Олександр Янукович, який входить до санкційного списку ЄС, не проводив у цій країні жодних бізнесових операцій.

Читати

Судове засідання у справі екс-нардепа від Компартії перенесли

Харківський райсуд, куди надійшов обвинувальний акт стосовно колишнього нардепа від Компартії Алли Александровської, підозрюваної у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України і наданні неправомірної вигоди службовій особі, переніс засідання на 18 січня: не отримано відповіді на запит суду у рамках справи.

Читати

Лутковська просить російського омбудсмена сприяти у встановленні місця перебування засудженого у РФ Карпюка

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська звернулась до російського омбудсмена Тетяни Москалькової з проханням сприяти у встановленні місця перебування засудженого у РФ українця Миколи Карпюка, якого етапували з СІЗО Грозного ще 5 грудня.

Читати

Комісія парламенту Бельгії відклала розгляд резолюції про скасування санкцій ЄС проти РФ

Комісія із зовнішніх справ парламенту Бельгії відклала розгляд резолюції із закликом скасувати санкції ЄС проти РФ. Таке рішення прийнято на плановому засіданні комісії, передає ТАСС.

Читати

ЄС виділить Україні 100 млн євро для наповнення Фонду енергоефективності – Шефчович

Європейський Союз готовий виділити Україні 100 млн євро для наповнення Фонду енергоефективності після ухвалення деяких законопроектів. Про це сказав віце-президент Європейської комісії з питань Енергетичного Співтовариства Марош Шефчович під час телефонної розмови з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, передає прес-служба КМУ.

Читати
1 2 3 7