Заступник генсека НАТО: Альянс міг би більш ефективно допомагати Україні у військовій сфері

Про це в четвер, як повідомило Міністерство оборони Литви, заявила під час зустрічі з главою відомства заступник генерального секретаря НАТО Роуз Готтемюллер, яка прибула в Литву для участі в “Сніговій зустрічі” – міжнародному неформальному форумі 12-13 січня з питань безпеки.

Читати

У найближчі тижні МВФ розгляне надання Україні чергового траншу 

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) у найближчі тижні може рекомендувати раді директорів Фонду провести наступний перегляд програми EFF, повідомив 12 січня офіційний представник Фонду Джеррі Райс.

Читати

Мін’юст США перевірить дії ФБР під час скандалу з листами Клінтон

Контрольне підрозділ міністерства юстиції США проведе перевірку діяльності відомства в період президентської кампанії в США, в тому числі в зв’язку зі скандалом з листуванням Хілларі Клінтон.

Читати

Президент вніс у Парламент законопроект щодо допуску іноземних військових в Україну для навчань

У Верховній Раді України зареєстрований проект закону про схвалення рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2017 році для участі в багатонаціональних навчаннях.

Читати

Росія неофіційно посилила режим перетину кордону для українців – Слободян

Помічник голови Держприкордонслужби України, прес-секретар Олег Слободян повідомив, що російські прикордонники сьогодні не пропустили 81 громадянина України, неофіційно посиливши режим перетину кордону для українців.

Читати

“Народний фронт” у 2017 році отримає 113,7 млн грн держкоштів, а “БПП” – 112, 1 млн грн – НАЗК

Національне агентство з питань запобігання корупції розподілило кошти, виділені з державного бюджету на фінансування статутної діяльності політичних партій у 2017 році. Так, “Народний фронт” має отримати 113 млн 753,5 тис. грн, а “Блок Петра Порошенка” — 112 млн 103,6 тис. грн.

Читати
1 2 3 6