Півтисячі американських військових розмістяться біля кордонів з Україною

Півтисячі військових США їдуть до кордонів з Україною. 500 американських військових разом з технікою та озброєнням прибудуть у румунський порт на Чорному морі, щоб посилити оборонні можливості НАТО у Східній Європі, інформує ABC News.

Читати

Прокуратура порушувала щодо Клименка дві кримінальні справи, одну з них вже закрила

Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України відкривала два кримінальні провадження щодо колишнього міністра доходів і зборів України Олександра Клименка, повідомляє “Радіо Свобода” з посиланням на відповідь Генпрокуратури на запит видання.

Читати

Росія таємно розгорнула нові крилаті ракети і порушила договір про озброєння з США – NYT

Росія таємно розгорнула ракети високої дальності, незважаючи на скарги американських чиновників. Розгортання крилатих ракет порушує договір про скорочення наступального озброєння між РФ і США, фактично поклав кінець холодній війні. Про це повідомляє New York Times.

Читати

Лещенко поскаржився на Мельничука в регламентний комітет ВР

Народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко звернувся до Комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України щодо інциденту з його колегою по фракції Іваном Мельничуком.

Читати

У Європарламенті заявили, що в разі ескалації війни на Донбасі, санкції проти РФ повинні бути посилені

У Європейському парламенті переконані, що в разі ескалації «війни Путіна проти України» санкції щодо Росії повинні бути посилені.

Читати

Активісти вимагають скасувати концерти російської співачки Орбакайте в Одесі

Активісти ГО “Рада громадської безпеки” звернулись до СБУ і Міністерства культури України з проханням скасувати концерт російської співачки Крістіни Орбакайте в Одесі.

Читати

Суд окупованого Криму не задовольнив скаргу Полозова

Верховний суд анексованого Росією Криму 14 лютого відхилив апеляційну скаргу адвоката Миколи Полозова на постанову судді Київського районного суду Сімферополя про дозвіл слідчому ФСБ Росії допитати його як свідка у справі Умерова.

Читати
1 2 3 8