Пенс: Вашингтон, як і раніше не визнає окупацію Криму Росією

Віце-президент США Майкл Пенс і президент України Петро Порошенко обговорили на полях Мюнхенської конференції з безпеки можливі шляхи підтримки Вашингтоном переговорів щодо врегулювання війни на Донбасі.

Читати

До «дорожньої карти» з виконання Мінських угод необхідно внести «логіку послідовності та гарантій» – Клімкін

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає за необхідне додати до «дорожньої карти» з виконання Мінських домовленостей ”логіку послідовності та гарантій”.

Читати

ДНР і ЛНР пообіцяли забезпечити доступ співробітників Червоного Хреста до полонених

У Донецьку і Луганську обіцяють не перешкоджати доступу представників Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) до полонених.

Читати

Порошенко скоординував з віце-президентом США дії щодо боротьби з російською агресією на Донбасі

Президент України Петро Порошенко заявляє, що скоординував з віце-президентом США Майком Пенсом дії, які стосуються відсічі російської агресії на Донбасі.

Читати

Уряд Нідерландів твердо налаштований завершити процес ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС – глава МЗС

Міністр закордонних справ Нідерландів Берт Кундерс наголосив, що нідерландський уряд твердо налаштований завершити процес ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Читати

Порошенко і Столтенберг домовились активізувати роботу Трастових фондів НАТО

Президент Петро Порошенко і генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг домовились активізувати роботу в рамках цільових Трастових фондів НАТО на підтримку України.

Читати

«Шахтар» розпочав підготовку до матчу із «Сельтою»

Після повернення з Віго тренерський штаб надав команді вихідний, а вже сьогодні, 18 лютого «гірники» знову зібралися, щоб продовжити підготовку до повторної зустрічі 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Сельти».

Читати
1 2 3 6