НАЗК: Реєстр декларацій готовий витримати близько 70 тисяч одночасних сесій на порталі

Вжиття заходів з дооснащення апаратної бази Реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, дозволить збільшити кількість одночасних сесій в пікових режимах роботи системи до 50-70 тисяч.

Читати

Лукашенко відклав стягнення “податку з дармоїдів”

Президент Білорусі Олександр Лукашенко пообіцяв не стягувати “податок з дармоїдів” протягом ‎найближчого року. Намір влади країни запровадити такий податок раніше спричинив протести ‎серед громадян, що влаштовували перші за багато років несанкціоновані акції.‎

Читати

Кабмін докапіталізував державні ”Укрексімбанк” і ”Ощадбанк” на 10 млрд грн

Кабінет міністрів України своїм рішенням докапіталізував державні банки «Укрексімбанк» і «Ощадбанк» на 4,7 млрд грн і 5,4 млрд грн, відповідно, шляхом випуску 15-річних облігацій внутрішньої держпозики в обмін на акції банків.

Читати

Міносвіти затвердило нові вимоги до оформлення дисертації

Міністерство освіти і науки України спростило вимоги до оформлення списку використаних джерел у дисертації, унормовало питання використання мов при написанні роботи та додало до структури дисертації анотацію.

Читати

У Цюриху скасували агітаційний захід за участі турецького міністра

Готель Hilton, розташований поблизу аеропорту швейцарського міста Цюриха, скасував проведення заходу за участі турецького міністра закордонних справ Мевлюта Чавушоглу, який мав агітувати за конституційну реформу в Туреччині.

Читати
1 2 3 8