Прокуратура АР Крим повідомила про підозру у держзраді 136 депутатам

Прокуратура Автономної Республіки Крим повідомила про підозру за державну зраду 78 колишнім депутатам Верховної Ради АР Крим та 58 депутатам Севастопольської міської ради.

Читати

На матч з Хорватією поїдуть 27 футболістів Збірної України

Головний тренер збірної  України Андрій Шевченко оголосив склад команди, який завтра вранці вирушить до Австрії на підготовчий збір перед відбірним матчем чемпіонату світу з Хорватією.

Читати

У НАБУ заявили, що мають достатньо доказів незаконності рішень Насірова у питанні відстрочення платежів для компаній Онищенка

Кримінальне переслідування відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова відбувається не через факт надання розстрочення податків господарюючим суб’єктам, а через відсутність законних підстав для його застосування, що призвело до завдання державі збитків на суму близько 2 млрд грн.

Читати

Трамп знову закликав країни-члени НАТО збільшити витрати на оборону до 2% ВВП

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп знову закликав країни-члени Організації Північноатлантичного договору (НАТО) збільшити витрати на оборону до 2% валового внутрішнього продукту.

Читати

Глава ЛНР виступив за референдум про приєднання Донбасу до Росії

Глава самопроголошеної Луганській народної республіки (ЛНР) Ігор Плотницкий заявив, що виступає за проведення в Донбасі референдуму про приєднання до Росії., передає ТАСС.

Читати

НАБУ завершило досудове розслідування щодо розкрадання цукру «Аграрного фонду»

Детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури завершили досудове розслідування стосовно колишнього заступника прокурора Київської області та ще двох осіб, підозрюваних у розкраданні цукру, що зберігався на складах Державної спеціалізованої бюджетної установи «Аграрний фонд» у Черкаській області.

Читати

РФ намагається збільшити експорт зброї за рахунок давніх клієнтів США, – ЗМІ

Москва зміцнює позиції на ринку озброєнь і активно укладає угоди в цій сфері з державами, які традиційно були клієнтами Вашингтона. Про це йдеться в статті газети Wall Street Journal (WSJ).

Читати

«Нафтогаз» звільнив голову «Укртрансгазу»

Правління національного нафтогазового холдингу «Нафтогаз України» проголосувало за відставку голови дочірньої компанії «Укртрансгаз», оператора газотранспортної системи країни, Ігоря Прокопіва.

Читати

Трамп і Меркель заявили, що війну на сході України потрібно врегулювати мирним шляхом

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп відзначив лідерство канцлера Німеччини Ангели Меркель в урегулюванні конфлікту на сході України.

Читати
1 2 3 9