На Запоріжжі затримали жінку, яку підозрюють у причетності до створення “народної республіки”

Працівники СБУ проводять розслідування діяльності місцевої мешканки, яку підозрюють у причетності до створення “Запорізької народної республіки”.

Читати

Путін заявив, що санкції проти Росії ніяк не допоможуть поліпшенню ситуації в Україні, і закликав їх скасувати

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що санкції проти Росії ніяк не допоможуть поліпшенню ситуації в Україні, і закликав їх скасувати.

Читати

Завтра в Берліні Пристайко порушить питання про невиконання Росією Мінських угод – МЗС

Перший заступник міністра закордонних справ України Вадим Пристайко на зустрічі заступників глав зовнішньополітичних відомств країн ”нормандської четвірки”, яка відбудеться завтра, 30 травня, в Берліні, порушить питання про невиконання Росією Мінських угод.

Читати

Суд повернув прокуратурі обвинувальний акт у справі екс-заступника глави МОЗ

Печерський районний суд Києва повернув прокуратурі обвинувальний акт проти колишнього заступника міністра охорони здоров`я Романа Василишина залишивши без зміни міру запобіжного заходу.

Читати

Колишній акціонер «ПриватБанку» подав до суду на Нацбанк, Фонд гарантування і уряд

Компанія Тріантал Інвестментс (Triantal Investments, Кіпр) – один із найбільших акціонерів «ПриватБанку» до його націоналізації в грудні 2016 року звернулася з двома позовами до Окружного адміністративного суду Києва.

Читати

Суд залишив в силі рішення про зобов`язання Мінфіну опублікувати деталі реструктуризації українських євробондів на 12 млрд дол. у 2015 році

Київській апеляційний адміністративний суд залишив в силі рішення суду попередньої інстанції, що зобов`язує Міністерство фінансів опублікувати деталі реструктуризації українських євробондів на 12 млрд дол., проведеної в 2015 році.

Читати
1 2 3 5