Луценко заявив, що має достатньо доказів для зняття недоторканості з шістьох нардепів

Відповідну заяву зробив генпрокурор в інтерв’ю програмі “Час Підсумки”, яке вийде на “5 каналі” о 21:00. За словами Юрія Луценка усі подання, які нині уже перебувають у Парламенті, підкріплені законно зібраними доказами: аудіозаписами, відео та свідченнями очевидців.

Читати

Вища рада правосуддя надала згоду на утримання під вартою судді Троїцького райсуду

Вища рада правосуддя надала згоду на утримання під вартою судді Троїцького районного суду Луганської області Наталії Крівоклякіної, затриманої під час одержання хабара. 

Читати

Правляча партія Японії зазнала в Токіо нищівної поразки

Згідно з екзит-полів столичних виборів в Японії, правляча Ліберально-демократична партія значно поступилася партії «Токійці – понад усе». Про це заявила телекомпанія NHK після опитування 44 тис. виборців. Очікується, що партія, створена токійським мером Юріко Коїке «Токійці – понад усе» отримає від 48 до 50 з 127 місць в законодавчій асамблеї

Читати

60% британців після Brexit хочуть зберегти права громадян ЄС

60% британців хотіли б зберегти необмежену право на проживання і роботу в країнах ЄС після “брексіта”, стверджує ліволіберальна газета Guardian з посиланням на опитування, проведене Лондонській вищою школою економіки.

Читати

У Бразилії після 30 років пошуків затриманий відомий наркобарон

Бразильська поліція затримала одного з найбільших торговців кокаїном в Латинській Америці Луїша Карлуса та Рошу на прізвисько Біла голова. Він був спійманий в місті Соррізу, який знаходиться в центрі Бразилії.

Читати
1 2 3 4