ФСБ заарештувала полковника ГРУ РФ в рамках зачистки у справі рейсу MH-17

ФСБ РФ у травні заарештувала полковника ГРУ ГШ РФ Васілія Гераніна, причетного до падіння малазійського “Боїнга” на Донбасі влітку 2014 року. Арешт відбувся в рамках спецоперації ФСБ з ізоляції та зачистки всіх свідків по цій справі.

Читати

Прокуратура направила до суду справу проти керівників Чорнобильського спецкомбінату, які отримали понад 430 тис. грн хабара

Військовою прокуратурою Центрального регіону завершено досудове слідство та направлено до суду обвинувальний акт щодо керівників державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильський спецкомбінат», які отримали понад 430 тис. грн хабара.

Читати

НАТО надало Україні обладнання для розмінування

Організація північноатлантичного договору (НАТО) передала піротехнічним підрозділам Державної служби з надзвичайних ситуацій обладнання на 64 тис. євро. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

Читати

Кабмін схвалив умови впровадження в Україні 4G

Кабінет Міністрів схвалив умови запровадження в державі системи зв’язку нового, четвертого покоління (4G), враховують у тому числі вимоги до роботи операторів, умови проведення тендерів на продаж ліцензій і вартість ліцензій.

Читати

НАБУ та САП: доказів достатньо, щоб зняти з Дейдея депутатську недоторканність

Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура категорично не погоджуються з оцінкою Регламентного комітету Верховної Ради щодо подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Євгена Дейдея.

Читати
1 2 3 7