САП почала розслідування по заявах Ляшка щодо будинку та декларації Луценка – Холодницький

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявляє, що розпочато розслідування по заявах лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка щодо будинку та декларації генерального прокурора України Юрія Луценка.

Читати

В Одесі затримали слідчого та оперуповноваженого поліції на хабарі

Оперуповноваженого та слідчого Суворовського відділу поліції затримали в Одесі на хабарі у 2 тис. 500 дол. США за перекваліфікацію кримінального правопорушення на менш тяжкий злочин.

Читати

Могеріні та Лавров обговорили ситуацію на сході України

Високий представник Європейського Союзу з питань спільної зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні та міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров обговорили ситуацію на сході України.

Читати

Курц сподівається, що РФ допоможе розв’язати конфлікт на Донбасі

Чинний глава Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), глава міністерства закордонних справ Австрії Себастіан Курц (Sebastian Kurz) закликав до зусиль щодо швидкого розв’язання конфлікту на Сході України.

Читати

Катар підписав зі США угоду про боротьбу з фінансуванням тероризму

Катар підписав зі США меморандум порозуміння, в якому окреслені подальших зусилля, які ця країна Перської затоки може зробити для боротьби проти тероризму, зокрема в тому, що стосується фінансування терористичних організацій.

Читати

Правоохоронці повинні найближчим часом відзвітувати про результати слідства у справі про вбивство Шеремета, – Порошенко

Президент України Петро Порошенко зустрівся з родиною Павла Шеремета, а також із представниками міжнародної організації Комітету захисту журналістів, повідомляє прес-служба Адміністрації Президента.

Читати
1 2 3 8