Українська кінострічка увійшла в конкурсну програму ювілейного 70-го Міжнародного кінофестивалю в Локарно

До конкурсної програми Локарнського міжнародного кінофестивалю Pardo di domani (Леопарди майбутнього) був відібраний короткометражний фільм «Випуск 97» режисера Павла Острікова.

Читати

Фракція БПП підтримає в першому читанні законопроект щодо пенсійної реформи – Гройсман

На сьогоднішньому засіданні фракції «Блоку Петра Порошенка» прийнято рішення підтримати в першому читанні всі законопроекти щодо пенсійної реформи, які матимуть відповідні рішення комітетів.

Читати

На Чернігівщині поліція затримала грузина, якого розшукував Інтерпол за привласнення 0,5 млн дол. державних коштів

На Чернігівщині поліція учора, 11 липня, затримала громадянина Грузії, якого розшукував Інтерпол за незаконне заволодіння бюджетними коштами у сумі 0,5 млн доларів.

Читати

Регламентний комітет рекомендує ВР зняти недоторканість з Добкіна

Комітет Верховної Ради з питань регламенту та організації роботи парламенту ухвалив висновок щодо вмотивованості подання Генпрокуратури про зняття недоторканності з народного депутата Михайла Добкіна (фракція “Опозиційний блок”), але недостатньої вмотивованості щодо можливості його затримання та арешту.

Читати

Кабмін виділив Львівській ОДА 50 млн грн на вирішення проблеми вивезення сміття з обласного центру

Кабінет міністрів України виділив Львівській обласній державній адміністрації 50 млн грн на вирішення проблеми вивезення сміття з обласного центру за допомогою підтримки в належному стані використовуваних на даний момент полігонів.

Читати
1 2 3 7