Трамп: США і РФ працюють над встановленням режиму припинення вогню ще в одному районі Сирії

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що США і Російська Федерація працюють над встановленням режиму припинення вогню ще в одному районі Сирії.

Читати

Франція і Росія повинна підтримувати зв`язок щодо складних питань, незважаючи на розбіжності, – Макрон

Президент Французької Республіки Еммануель Макрон заявляє, що, незважаючи на розбіжності у відносинах з Російською Федерацією, з її президентом Володимиром Путіним необхідно підтримувати зв`язок щодо складних питань на міжнародній арені.

Читати

Хуг 16-22 липня перебуватиме на Донбасі для оцінки безпекової ситуації

Перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг 16-22 липня перебуватиме на сході України для оцінки ситуації з безпекою.

Читати

ГПУ виявила розкрадання понад 100 млн грн під час будівництва “стіни Яценюка”

Генпрокуратура розслідує факт розтрати та привласнення понад 100 млн грн бюджетних коштів під час виконання робіт з облаштування україно-російського державного кордону (проект «Стіна»).

Читати

Реальна кількість військових на російсько-білоруському навчанні ”Захід-2017” може бути більшою, ніж офіційно заявлена – Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг не виключає, що кількість військових, які братимуть участь у російсько-білоруському навчанні ”Захід-2017” може бути більшою, ніж офіційно заявлена.

Читати

Турчинов вимагає посилити роботу контррозвідки з виявлення російських агентів для їх обміну на українських полонених в РФ

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов наголошує на необхідності посилення роботу контррозвідки з виявлення російських агентів для їх обміну на українських полонених в РФ.

Читати

У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про скасування рішення щодо ухвалення закону про Конституційний суд

У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови про скасування сьогоднішнього рішення парламенту про прийняття в цілому як закону законопроекту про Конституційний суд України (№6427-д-П).

Читати

В Італії на 17 липня призначили попередній допит в справі Марківа

Попередній допит у справі колишнього солдата Національної гвардії України Віталія Марківа, затриманого в Італії нібито за підозрою у вбивстві італійського журналіста, призначили на понеділок, 17 липня.

Читати
1 2 3 8