Апеляційний суд Львівщини скасував арешт фігуранта справи Онищенка

Апеляційний суд у Львівській області скасував арешт Валерія Постного – одного із фігурантів так званої «газової справи» народного депутата Олександра Онищенка.

Читати

За добу бойовики 7 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, один боєць загинув

За добу контрольовані Росією бойовики 7 разів обстріляли позиції Збройних сил України в районі проведення АТО, один український військовий загинув.

Читати

Телефонна розмова лідерів країн ”нормандської четвірки” відбудеться 24 липня

Телефонна розмова лідерів країн ”нормандської четвірки” – президента України Петра Порошенка, президента Франції Еммануеля Макрона, канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Російської Федерації Володимира Путіна – відбудеться 24 липня.

Читати

Фінплан «Нафтогазу» буде доопрацьовано, щоб виключити статтю про підвищення цін на газ для населення на наступний опалювальний сезон – Насалик

Фінансовий план Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» буде доопрацьовано і з нього буде виключена статтю про підвищення на 19% ціни на газ для населення на наступний опалювальний сезон, оскільки в такому кроці немає необхідності.

Читати

Держдума дозволила українцям отримувати громадянство РФ за спрощеною схемою

Держдума РФ прийняла в третьому, остаточному читанні великий пакет поправок, об’єднаних в один закон з питань громадянства – в документ увійшли, в тому числі, питання відмови від громадянства за тероризм, присяга для нових громадян і спрощене громадянство РФ для українців.

Читати
1 2 3 4