Siemens припиняє поставки обладнання російським держкомпаніям

Німецький промисловий конгломерат Siemens AG заявив, що припиняє поставки енергетичного обладнання державним компаніям в Росії і продає свою частку в російській компанії, яка займається обслуговуванням систем управління електростанціями.

Читати

Луценко: екс-податківці часів Клименко виявили бажання підписати угоди зі слідством

Підозрювані в участі в злочинній організації екс-міністра доходів і зборів часів Януковича Олександра Клименка екс-податківці виявили бажання підписати угоди зі слідством.

Читати

Комітет Папи Римського виділив півмільйона євро на проекти відбудови Донбасу

Комітет Папи Римського виділив півмільйона євро на проекти з відбудови Донбасу і соціальний захист внутрішньо переміщених осіб, повідомила на прес-конференції в УНІАН керівник відділу соціальних проектів Асоціації ”Еммануїл”, яка отримала цей грант, Галина Кучер.

Читати

Суд відмовив у відкритті апеляційного провадження за скаргами Курченка

Сьогодні Апеляційний суд Одеської області відмовив у відкритті апеляційного провадження за скаргами представників ПАТ «Одеський нафтопереробний завод», ТОВ «Енергія і газ Україна» та представника безпосередньо Сергія Курченка.

Читати

«Укрпошта» знизила тарифи на доставку відправлень у сільську місцевість

Публічне акціонерне товариство «Укрпошта» з 19 липня знизило тарифи на доставку відправлень у сільську місцевість для продуктів «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта Стандарт», повідомила прес-служба компанії на офіційному сайті.

Читати
1 2 3 6