Українські прикордонники виявили підводний спиртопровід

Українські прикордонники виявили підводний спиртопровід, прокладений з Молдови до України. З його допомогою зловмисники, ймовірно, планували незаконно переміщувати спирт з Молдови до України.

Читати

Українські тенісисти дізналися суперників по основній сітці US Open

Відбулося жеребкування основної сітки Відкритого чемпіонату США з тенісу – четвертого і останнього в сезоні турніру Великого шолома, за підсумками якого українці дізналися своїх опонентів.

Читати

ЄК розробить “план Маршалла” для підтримки реформ в Україні

Європейська комісія має намір вивчити українсько-литовський проект “план Маршалла” для підтримки реформ в Україні. Про це заявив голова представництва України при Європейському Союзі Микола Точицький.

Читати

Дембеле гратиме в «Барселоні» під номером Неймара

Нападаючий Усман Дембеле, про перехід якого з дортмундської «Боруссії» сьогодні оголосила «Барселона», виступатиме в каталонській команді під 11-м номером, повідомляє офіційний сайт синьо-гранатових.

Читати

У Польщі за українську мову дівчину вдарили пляшкою по голові

Група молодиків почувши українську мову почали ображати громадянок України. «Суперечка переросла у фізичну агресію», – розповів пресовий речник Люблінського коменданта поліції Рената Лащчка-Русек, передає Польське радіо. 

Читати

Новим прем’єр-міністром Киргизії став Сапар Ісаков

Парламент Киргизії абсолютною більшістю голосів затвердив главу апарату президента Сапара Ісакова, висунутого кандидатом від коаліційної більшості в парламенті, на посаду глави уряду країни.

Читати

Саміт Східного партнерства проведуть 24 листопада

Україна, Грузія та Молдова спільно з європейськими партнерами почали формувати черговий етап порядку денного програми “Східного партнерства” у липні – про це під час візиту до Грузії заявив президент України Петро Порошенко на спільній з президентом Грузії Георгієм Маргвелашвілі прес-конференції.

Читати

Проект держбюджету на 2018 рік уже узгоджено з міністерствами – Кубів

Проект державного бюджету на 2018 рік уже узгоджено в структурі балансу з усіма міністерствами й буде подано на розгляд Верховної Ради у встановлені законодавством терміни – до 15 вересня 2017 року.

Читати
1 2 3 4