Аксьонов через скайп готовий свідчити в українському суді

Так званий “глава” анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявляє, що готовий у режимі відеоконференцзв’язку дати в українському суді пояснення у кримінальній справі про державну зраду, в якій його звинувачують.

Читати

Трамп затягує питання надання Україні летальної зброї – WP

Нинішній президент США Дональд Трамп, так само як і його попередник Барак Обама, затягує з прийняттям рішення про надання Україні летальної зброї незважаючи на те, що всі рекомендації вже підготовлені апаратом Ради нацбезпеки.

Читати

В Україні стартували міжнародні змагання”KORD Challenge-2017″

В Україні стартували міжнародні змагання серед спецпризначенців “KORD Challenge-2017”. Як повідомляє “5 канал”, 13 команд – це правоохоронці та представники військових формувань України, Австрії та США – змагатимуться протягом трьох днів.

Читати

У Ліверпулі можуть заборонити новорічні вантажівки Coca-Cola

Лідер відділення партії “Ліберальні демократи” в Ліверпулі і член міської ради Річард Кемп виступив з пропозицією заборонити в’їзд в місто різдвяних вантажівок Coca-Cola у зв’язку з епідемією ожиріння”.

Читати

Україна посилить кордон з Росією – Турчинов

Правоохоронцям і прикордонникам доручено забезпечити посилений антитерористичний і контррозвідувальний режим у країні, посилити прикордонний контроль і охорону держкордону через активізацію діяльності російських спецслужб.

Читати
1 2 3 170