НАБУ закликало Президента ветувати законопроект про судову реформу

Національне антикорупційне бюро закликало президента України Петра Порошенка ветувати зміни до Кримінального процесуального кодексу, які можуть паралізувати роботу органів досудового розслідування.

Читати

У Туреччині суд засудив до довічного ув’язнення 34 екс-військових через спробу вбивства Ердогана

Турецький суд засудив до довічного ув’язнення 34 колишніх військових, яких звинувачували у замаху на вбивство президента Реджепа Таїпа Ердогана, повідомляє Daily Sabah.

Читати

В Сирії встановлений факт використання хімічної зброї

Організація із заборони хімічної зброї повідомила про використання зарину в Сирії наприкінці березня цього року. Інцидент трапився за кілька днів до смертоносної газової атаки в Хан-Шейхуні.

Читати

У Мінську ТКГ підтримала відкриття КПВВ “Золоте” 20 жовтня

Під час зустрічі в Мінську Тристороння контактна група однозначно підтримала ініціативу голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Ертурула Апакана про відкриття пункту пропуску “Золоте” 20 жовтня.

Читати

Комітет рекомендував Парламенту нову процедуру обрана омбусмена

Комітет Верховної ради з прав людини підтримав законопроект 7018-1 щодо порядку призначення на посаду та звільнення з посади Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, ініціатори якого пропонують повернутися до процедури таємного голосування за омбудсмена.

Читати
1 2 3 6