У Львові поляки обговорять український закон про освіту

У Львові, попередньо 26 жовтня, відбудеться круглий стіл за участю представників польської меншини, посольства Республіки і МОН України щодо імплементації “мовної статті” ухваленого парламентом закону про освіту.

Читати

ВСУ розгляне скаргу щодо закриття справ проти Іванющенка 12 жовтня

Верховний суд України призначив до розгляду на 12 жовтня скаргу заступника Генерального прокурора України на рішення судів попередніх інстанцій щодо зобов’язання ГПУ закрити провадження проти колишнього народного депутата України Юрія Іванющенка.

Читати

НАТО розгортає багатонаціональну бригаду на території Румунії

Північноатлантичний альянс у понеділок, 9 жовтня, розпочав розгортання нової багатонаціональної бригади на території Румунії в рамках своєї стратегії зі зміцнення східних кордонів у зв`язку з агресією Росії на Сході України та анексією нею Кримського півострова. 

Читати

СБУ блокувала масштабне виготовлення та реалізацію контрафактного алкоголю (відео)

Співробітники СБ України спільно з фіскальною службою під процесуальним керівництвом прокуратури припинили діяльність міжрегіональної організованої групи, яка налагодила розгалужену мережу з виготовлення та реалізації контрафактного алкоголю.

Читати

Порошенко: між Україною та Туреччиною будуть відкриті нові маршрути авіа- та поромного сполучення

Про це заявив президент України Петро Порошенко на брифінгу за підсумками переговорів із президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.

Читати

У НАТО прийняли резолюцію з інформаційної загрози від ІД та Росії

Парламентська асамблея НАТО прийняла резолюцію Протистояння використання інформації, як зброї, в якій, зокрема, йдеться про загрозу з боку Російської Федерації і терористів Ісламської держави.

Читати
1 2 3 6