НАЗК вимагає розслідувати діяльність одного з детективів НАБУ

Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону директору Національного антикорупційного бюро України Артему Ситнику.

Читати

У Луцьку на хабарі поліція затримала колишнього місцевого депутата від ВО «Свобода»

У Луцьку на хабарі поліція затримала екс-депутата обласної та міської рад від Всеукраїнського об’єднання «Свобода», який за 2 тис. доларів обіцяв допомогти з розміщенням малих архітектурних форм для торгівлі продуктами харчування в місті.

Читати

Мін’юст погасив борги перед українцями за рішеннями ЄСПЛ

Міністерство юстиції за 3,5 року повністю погасило борги перед українськими громадянами за рішеннями Європейського суду з прав людини, більшість з яких були ухвалені в період з 2008 по 2013 роки.

Читати

АМКУ оштрафував на понад 80 млн грн три підприємства за змову в Миколаївському порту

Антимонопольний комітет України (АМКУ) оштрафував ТОВ“Ірида”, “Інфлот-Данубіус Ейдженсі” і ТОВ “Техморгідробуд Миколаїв” на загальну суму понад 80 млн грн за узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів на закупівлю днопоглиблювальних робіт.

Читати

Волкер та Сурков зустрінуться 13 листопада в Белграді

Чергова зустріч спецпредставника США по Україні Курта Волкера з помічником президента Росії Владиславом Сурковим, яка присвячена мирному врегулюванні ситуації на Донбасі, відбудеться 13 листопада в Белграді (Сербія).

Читати

Правоохоронці затримали вбивцю людини, тіло якої знайшли поблизу тіла Самарського

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві людини, тіло якої знайшли поблизу вбитого депутата Сєверодонецької міськради, радника мера міста Сергія Самарського.

Читати

Влада США заборонила своїм компаніям вести справи з китайським Bank of Dandong

Фінансова розвідка США – FINCEN (Financial Crimes Enforcement Network) заборонила американським фінансовим організаціям здійснювати операції з китайським Bank of Dandong, який звинувачується у співпраці з КНДР.

Читати
1 2 3 7