Гройсман хоче, щоб екстрадиція Саакашвілі відбувалась відповідно до українських законів

Питання екстрадиції Михайла Саакашвілі до Грузії буде вирішуватися з відповідно до законів України. Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в інтерв’ю тбіліській телекомпанії Imedi.

Читати

Збірна Швейцарії через стикові матчі пробилася на чемпіонат світу – 2018

У стиковому матчі за право виступати у фінальному турнірі чемпіонату світу – 2018  збірна Швейцарії приймала на своєму полі команду Північної Ірландії. Зустріч проходила на стадіоні «Санкт-Якоб Парк» і завершилася з рахунком 0:0.

Читати

Інститут пам’яті пропонує 8 березня відмінити вихідний день

Ініціатива Українського національного інституту пам’яті про зміну календаря державних свят передбачає в якості вихідного 1 травня, проте його формат буде змінений – мова йде про Свято праці, а не про Міжнародний день солідарності трудящих.

Читати

Гонтарєва вже 6 місяців знаходиться у відпустці

Голова Національного банку України Валерія Гонтарєва вже 6 місяців знаходиться у відпустці. Останнім робочим днем Гонтарєвої в НБУ стало 10 травня, після якого почалася довготривала відпустка.

Читати

МОЗ надало доступ до баз даних Британського медичного журналу

Міністерство охорони здоров’я України надало доступ до баз даних Британського медичного журналу – одного з найавторитетніших фахових видань для професійного зростання медиків.

Читати
1 2 3 5