Ватажок бойовиків “ЛНР” Плотницький доручив підготувати обмін полоненими з Україною

Ватажок бойовиків “ЛНР” Ігор Плотницький доручив представнику “республіки” в гуманітарній підгрупі контактній групі, керівнику робочої групи “ЛНР” з обміну військовополонених Ользі Кобцевої підготувати обмін полоненими між “ЛНР” і Україною.

Читати

Сенатор США Інгофф заявив про надання Україні летальної зброї

Адміністрація президента США Дональда Трампа наближається до зміни політики щодо надання Україні оборонних озброєнь, яка була характерною для президентства Барака Обами.

Читати

В Одесі правоохоронці затримали торговця зброєю із зони АТО

В Одесі працівники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали місцевого мешканця, який торгував зброєю та боєприпасами, вивезеними з району проведення антитерористичної операції.

Читати

Касперський відкинув звинувачення американських властей в кібершпіонажі

Творець “Лабораторії Касперського” Євген Касперський відкинув звинувачення з боку американської влади в кібершпіонажі і не виключив, що вони можуть бути пов’язані з тим, що його компанія краще виконує свою роботу і захищає клієнтів, ніж конкуренти.

Читати

Прикордонники: українці працюють в ЄС з чужими польськими паспортами

У Прикордонній службі Польщі розповіли, що злочинні групи “позичають” українцям справжні польські паспорти, які дозволяють їм легально працювати в країнах Європейського Союзу.

Читати
1 2 3 6