Інтерпол зняв з розшуку “лісника Януковича”

Екс-керівника Державного агентства лісових ресурсів Віктора Сівця зняли з розшуку по лінії Інтерполу через відмову Печерського райсуду Києва у його арешті, повідомив заступник генерального прокурора Євген Єнін.

Читати

Кличко з китайцями домовився про будівництво метро на Троєщину за $2 млрд

Мер Києва Віталій Кличко і заступник голови правління China Pacific Construction Group Го Уїн підписали угоду про співпрацю щодо реалізації проекту будівництва четвертої лінії метро в Києві між КМДА і китайським консорціумом, у який входять компанії China Railway International Group Co., Ltd. і China Pacific Construction Group with China Railway International Group

Читати

“Укрзалізниця” додатково відправить двоповерховий поїзд Skoda до Тернополя

ПАТ “Укрзалізниця” призначила додатковий рейс поїзда № 747/748 Київ—Тернопіль—Київ. Поїзд вирушить з Києва, 25 грудня, з Тернополя — 26 грудня 2017 складом швидкісного двосистемного електропоїзда Skoda.

Читати

П’ятеро українських гравців потрапили до числа найбільш перспективних футболістів Європи

Міжнародний центр спортивних досліджень (CIES), розташований у Швейцарії, опублікував рейтинг найкращих футболістів Європи до 1997 року народження в якому опинилися представники України, передає УПЛ.

Читати

Правлінню “Нафтогазу” виплатили мільйонні премії за виграш Стокгольмського арбітражу

Керівному складу НАК “Нафтогаз України” виплачені великі премії за перемогу в першому раунді судового протистояння в Стокгольмі з російським “Газпромом”.

Читати

САП направила до суду справу щодо судді з Полтави

Спеціалізована антикорупційна прокуратура за матеріалами досудового слідства Національного антикорупційного бюро направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо одного із суддів Полтави.

Читати
1 2 3 5