Білий дім розгляне меморандум про перевищення повноважень ФБР

У Білому домі у вівторок почнуть вивчати секретний меморандум конгресменів-республіканців про перевищення повноважень співробітниками ФБР, які займаються справою щодо втручання РФ у президентські вибори 2016 р.

Читати

ГПУ передала до суду обвинувальний акт щодо екс-командира київського “Беркуту”

Генеральна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього командира взводу київського полку “Беркут” за фактами злочинної протидії акціям протесту у ніч з 29 на 30 листопада 2013 року на Майдані Незалежності.

Читати

Порошенко зустрівся з міністром закордонних справ Італії

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Міністром закордонних справ та міжнародного співробітництва Італійської Республіки, Діючим головою ОБСЄ Анджеліно Альфано, передає прес-служба АП.

Читати

Суд залишив під домашнім арештом фігурантів «справи 26 лютого»

Підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму відхилив апеляційну скаргу та залишив під домашнім арештом фігурантів «справи 26 лютого» Алі Асанова й Мустафу Дегерменджі.

Читати

ЦРУ очікує, що Росія буде втручатися в хід виборів у США в 2018 році

Директор ЦРУ Майк Помпео заявив, що виборчий процес в США залишається вразливим для втручання Росії в майбутньому, і Кремль, ймовірно, спробує втрутитися в проміжні вибори в США в цьому році.

Читати

Влада Швеції звинуватила громадянина Узбекистану в тероризмі

Прокуратура Швеції пред’явила звинувачення в тероризмі та в інших злочинах громадянину Узбекистану, який в’їхав у натовп людей на викраденій вантажівці в центрі Стокгольма у квітні минулого року.

Читати
1 2 3 6