У Києві судитимуть посадовця КОДА через зловживання службовим становищем

Прокурори завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою заступника керівника відділу департаменту капітального будівництва Київської обласної державної адміністрації у зловживанні службовим становищем та інших злочинах.

Читати

“Газпром” зарезервував $4,7 млрд для виплати штрафу “Нафтогазу”

Російський газовий монополіст “Газпром” усупереч опублікованим повідомленням про суму рішень за двома арбітражама з українським “Нафтогазом” у розмірі $2,56 млрд створив резерв на повну суму штрафу за транзитним контрактом з українською стороною.

Читати

У Бразилії провели масову евакуацію людей через землетрус в Болівії

У столиці Бразилії місті Бразиліа в понеділок, 2 квітня, була проведена масова евакуація людей після потужного стихійного лиха магнітудою 6,8 балів за шкалою Ріхтера, що стався на півдні Болівії, повідомляє Globo.

Читати

Суд у Криму дозволив архієпископу Клименту стати громадським захисником Балуха

Підконтрольний Кремлю Роздольненський районний суд у Криму 2 квітня задовольнив клопотання адвокатів українського активіста Володимира Балуха, щоб його громадським захисником став архіепіском Климент.

Читати

Трамп і Абе 17-18 квітня обговорять ситуацію навколо КНДР

Президент США Дональд Трамп і прем’єр-міністр Японії Сіндзо Абе планують зустрітися в маєтку американського лідера Mar-a-Lago в Палм-Біч (штат Флорида) 17-18 квітня для обговорення ситуації в КНДР.

Читати
1 2 3 5