Коломойський програв суд “Нафтогазу” у Лондоні

26 квітня Лондонський міжнародний арбітражний суд оголосив арбітражне рішення у спорі за позовом міноритарних акціонерів “Укрнафти” проти “Нафтогазу” на користь останнього, що означає поразку Коломойського у боротьбі з НАК, повідомляє прес-служба “Нафтогазу”.

Читати

СБУ викрили на хабарі посадовців Подільського районного суду Києва

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили на хабарі посадовців Подільського районного суду Києва.

Читати

Проведення засідання Комісії Україна-НАТО залежить від Угорщини

Голова місії України при Організації Північноатлантичного договору (НАТО) Вадим Пристайко говорить, що рішення щодо проведення засідання Комісії Україна-НАТО в рамках саміту Альянсу, який пройде у липні в Брюсселі, залежить від Угорщини та всіх союзників.

Читати

ДП«Антонов»продемонструвало українсько-турецький проект літака Ан-188

Держпідприємство «Антонов» (Київ) під час міжнародного авіасалону Eurasia-2018, який проходить в Антальї (Туреччина), продемонструвало українсько-турецький проект літака Ан-188, повідомляє прес-служба підприємства.

Читати

У США опублікували остаточний звіт про втручання РФ у вибори президента

Комітет розвідки Палати представників США, більшість в якому за республіканцями, опублікував остаточний звіт про втручання Росії у президентські вибори 2016 року.

Читати

На Київщині відбувся фестиваль жіночого футболу

Сьогодні, 27 квітня в місті Богуславі Київської області за підтримки народного депутата України Геннадія Кривошеї та під патронатом Федерації футболу України вперше в історії українського футболу відбувся дитячий фестиваль жіночого футболу.

Читати
1 2 3 6