Трамп не виключив часткового закриття уряду в листопаді

Президент США Дональд Трамп пригрозив допустити часткове закриття уряду в цьому році, якщо Конгрес не надасть достатньо коштів на забезпечення безпеки кордонів, в тому числі на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Читати

Посаджений Трампом і Макроном дуб пропав з галявини Білого дому

Молодий дуб, посаджений на галявині біля Білого дому президентами Сполучених Штатів Дональдом Трампом і главою П’ятої Республіки Еммануелем Макроном, зник безвісти, повідомляє Daily Mail.

Читати

В Іраку 19 росіянок засудили до довічного ув’язнення за зв’язки з ІД

В Іраку суд в неділю, 29 квітня, засудив до довічного ув’язнення 19 російських жінок за причетність до терористичного угрупування “Ісламська держава” (ІД), повідомила агенція AFP.

Читати

Росіяни вивезли в британські офшори 57 мільярдів доларів

Британська газета The Sunday Times опублікувала матеріал з повідомленням The Times про те, що в парламенті Великобританії зріє ідея розкрити імена російських олігархів, які зберігають гроші в офшорах.

Читати

ГПУ: у Мінсоцполітики вкрали десятки мільйонів грн міжнародної допомоги

Управлінням з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017000000003203 від 06.10.2017 року за фактом вчинення неправомірних дій службовими особами Міністерства соціальної політики України та ПП «Ай Ті Ленд».

Читати
1 2 3 5