Трамп може розірвати договір про ядерну зброю з Росією

Комітет із Збройних сил Палати представників Конгресу США схвалив заходи, що дозволяють президенту Сполучених Штатів Дональду Трампу анулювати 30-річний договір про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (РСМД).

Читати

Українські силовики скоротять кількість блокпостів на Донбасі

Збройні сили України збираються зменшити число стаціонарних блокпостів на підконтрольних територіях “тимчасово окупованих” Донецької та Луганської областей, повідомляється на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Читати

У найбільших навчаннях ЗС Канади “Кленова рішучість” задіють близько 6 тис. осіб

Близько шести тисяч військовослужбовців будуть задіяні в навчаннях “Кленова рішучість” (Exercise Maple Resolve), які є найбільшими щорічними маневрами Збройних сил (ЗС) Канади.

Читати

У партії Меркель закликали Євросоюз організувати саміт по Близькому Сходу

Голова комітету Бундестагу з питань зовнішньої політики Норберт Реттген, що представляє Християнсько-демократичний союз, закликав ЄС організувати саміт по Близькому Сходу в світлі зростаючої напруженості в регіоні.

Читати

ЗМІ: весілля принца Гаррі і Меган Маркл може принести британській економіці $ 680 млн

Британські компанії, що займаються напоями та закусками, почали випускати продукцію на тему весілля принца Гаррі та американської актриси і фотомоделі Меган Маркл.

Читати

“Олімпік” переміг “Чорноморець” з рахунком 1:0

У Києві на стадіоні “Динамо” ім. Валерія Лобановського завершився матч 31-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги, в якому донецький “Олімпік” приймав одеський “Чорноморець” і вирвав перемогу в кінцівці матчу.

Читати
1 2 3 5