В ОБСЄ виявили значне скупчення важкого озброєння бойовиків біля Бугаївки

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) заявляють, що виявили значне скупчення важкого озброєння контрольованих Росією бойовиків біля окупованої Бугаївки.

Читати

ВРУ прийняла закон про забезпечення охорони та захисту прав інтелектуальної власності УЄФА під час проведення фінальних матчів в Україні

Верховна Рада ухвалила закон № 8335 про забезпечення охорони та захисту прав інтелектуальної власності УЄФА під час проведення фінальних матчів в Україні.

Читати

На Київщині СБУ викрила на хабарі оперуповноваженого карного розшуку поліції

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі старшого оперуповноваженого відділу карного розшуку одного з районних управлінь Національної поліції Київської області.

Читати

Президент ввів в дію рішення РНБО від 2 травня “Про припинення дії для України окремих міжнародних договорів, укладених в рамках СНД”

Президент України  Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО від 2 травня “Про припинення дії для України окремих міжнародних договорів, укладених в рамках СНД.

Читати

У Черкасах СБУ затримала на хабарі посадовця виконавчої служби

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі головного держвиконавця центрального відділу державної виконавчої служби Черкаського управління юстиції.

Читати
1 2 3 7