CБУ затримала у Харкові на хабарі посадовця філії «Пасажирська компанія» ПАТ «Українська залізниця»

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України у Харкові затримали на хабарі посадовця філії «Пасажирська компанія» ПАТ «Українська залізниця».

Читати

Німецький уряд очікує від Києва переконливих доказів стосовно спецоперації щодо Бабченка

Представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт (Steffen Seibert) заявив, що німецький уряд очікує від української влади переконливих доказів стосовно спецоперації Служби безпеки України з інсценуванням убивства російського журналіста Аркадія Бабченка в Києві, повідомляє Deutsche Welle.

Читати

На Сумщині СБУ провела планове антитерористичне навчання

В Охтирці, Охтирському та Великописарівському районах Координаційна група АТЦ при Управлінні СБУ в Сумській області провела планові антитерористичні та контрдиверсійні тактико-спеціальні навчання.

Читати

Металурги України занепокоєні рішенням США щодо введення мита на сталь

Металургійні підприємства України серйозно занепокоєні зміною ситуації на світових ринках металопродукції у зв’язку з упровадженням США загороджувальних 25-відсоткових мит на імпорт сталі, зокрема з Євросоюзу.

Читати

На Львівщині СБУ викрила на систематичних хабарах двох митників

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарах двох працівників митного поста “Мостиська” Львівської митниці.

Читати

Денісова просить радника Путіна організувати її візит до Сенцова

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова просить радника російського президента Володимира Путіна Михайла Федотова організувати її візит до ув’язнених в Росії українців, зокрема Олега Сенцова.

Читати

На Донбасі загострилася ситуація біля Павлополя та в районі Кримського

Протягом поточної доби, 1 червня, ситуація в районі проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі контрольована, проте бойові дії тривали, повідомляє прес-центр штабу об’єднаних сил.

Читати
1 2 3 5