Загальна вартість проекту створення інфраструктури та систем технічного нагляду на кордоні з Росією становить 188 млн.євро

У наступному, 2019 році, уряд Естонії запустить проект створення інфраструктури та систем технічного нагляду на кордоні з Росією.

Читати

Посол Франції відвідала Донбас

Заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко сповістив співвітчизників про сьогоднішній візит на Донбас Надзвичайного і Повноважного посла Французької Республіки Ізабель Дюмон.

Читати

Розслідування щодо “брудних грошей” вивело британські спецслужби на російських олігархів

Російські олігархи та мультимільйонери входять до числа 130 осіб, чиї активи у Великій Британії були заморожені в результаті перевірки Національним кримінальним агентством Великої британії (NCA) “брудних грошей”, передає The Times.

Читати

Естонія виділяє майже 190 млн. євро на захист кордону з Росією

В Естонії планують провести ряд заходів щодо зміцнення державного кордону з Росією впродовж 2019-2026 років, витративши для цього близько 190 мільйонів євро. Про це йдеться на сайті парламенту країни.

Читати

Бойовики на Донбасі взяли у полон двох українських військових

Бойовики на Донбасі більше тижня тому захопили в полон двох військовослужбовців 14 окремої механізованої бригади Збройних сил України і використовують їх для створення проросійської пропаганди.

Читати

У Великобританії зайнялись перевіркою джерел доходів близько 140 росіян

Національне кримінальне агентство Великобританії займається розслідуванням джерел доходів 120-140 росіян і людей, чиї активи пов’язані з РФ або її вихідцями, пише в неділю газета The Times.

Читати
1 2 3 5