Друга “ракетка” України Сергій Стаховськийвийшов до 1/4 фіналу турніру АТР

Друга “ракетка” України Сергій Стаховський виграв другий матч і вийшов до 1/4 фіналу турніру Асоціації тенісистів професіоналів (ATP) серії Challenger Tour у Сербітоні (Велика Британія) із призовими фондом 127 тис євро.

Читати

15 червня суд присяжних розглядатиме справу про вбивство Бузини

Шевченківський районний суд міста Києва призначив до судового розгляду обвинувальний акт щодо Андрія Медведька та Дениса Поліщука, яких звинувачують у вбивстві публіциста Олеся Бузини, на 15 червня. Відповідне рішення оголосила колегія суддів Шевченківського райсуду під головуванням Євгена Сидорова під час сьогоднішнього підготовчого засідання. Згідно з рішенням, розгляд обвинувального акту відбуватиметься

Читати

Кращим гравцем травня став півзахисник «Динамо» Беньямін Вербич

За результатами голосування за звання кращого гравця місяця, у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою, переможцем у травні став півзахисник «Динамо» Беньямін Вербич.

Читати

Коболєв викликає Кличка на дебати

Очільник Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Андрій Коболєв пропонує меру Києва Віталію Кличку провести теледебати з питань наступництва боргів «Київенерго» і газопостачання столиці.

Читати

Центри для біженців Данія та Австрія прагнуть створити у європейських країнах, які не є членами ЄС

Данія та Австрія прагнуть створити у європейських країнах, які не є членами Європейського Союзу, центри для біженців, чиї прохання про наданя притулку не були задоволені. 

Читати
1 2 3 6