Парубій: Шотландія визнала, що Голодомор – це геноцид українського народу

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій, перебуваючи з офіційним візитом до Сполученого Королівства Великої Британії, під час зустрічі зі спікером Парламенту Шотландії Кеном Макінтошем відзначив результати дебатів в шотландському парламенті по Голодомору.

Читати

Опозиція Греції висловила недовіру уряду через незгоду з назвою Македонії

Голова грецької опозиційної партії “Нова демократія” Киріакос Мітсотакіс заявив у четвер, що ініціює вотум недовіру уряду через угоду про переіменування Македонії.

Читати

НАБУ повідомило про підозру судді, яка подала недостовірні відомості щодо майна

Співробітники Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру судді господарського суду Харківської області Ірині Попович, яку підозрюють у декларуванні недостовірної інформації.

Читати

В Сенаті США представили резолюцію щодо порушення релігійних прав на Донбасі та Криму

Двопартійна група сенаторів на чолі з головою Гельсінської комісії США Роджером Вікером представила проект резолюції щодо ситуації у царині релігійних свобод у регіоні ОБСЄ.

Читати

У Києві підняли тарифи на тепло і світло

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) на засіданні 14 червня схвалила проект постанови про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії КП “Київтеплоенерго” та відпуск електричної енергії та для ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6.

Читати

НАЗК направило до судових органів 129 адміністративних протоколів

У 2018 році за результатами аналізу Звітів політичних партій про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру Національне агентство з питань запобігання корупції склало та направило до судових органів 129 адміністративних протоколів.

Читати
1 2 3 5