Міненерговугілля перерахує 324 млн грн на погашення заборгованості із зарплати шахтарям

Міністерство енергетики та вугільної промисловості сьогодні, 9 липня, перерахує 324 млн грн на погашення заборгованості з виплати заробітної плати шахтарям державних вугледобувних підприємств, повідомляє прес-служба міністерства.

Читати

На Буковині викрили міжнародну мафію викрадачів байків із ЄС

Правоохоронці припинили на Буковині діяльність міжнародного організованого угруповання, учасники якого контрабандою ввозили до України з країн Євросоюзу викрадену мото- та велотехніку.

Читати

Україна та ЄІБ підписали угоду на 75 млн євро щодо підвищення безпеки доріг в українських містах

У рамках двадцятого саміту «Україна – ЄС» між Україною та Європейським інвестиційним банком підписано фінансову угоду – проект «Підвищення безпеки автомобільних доріг у містах України».

Читати

Суд постановив повернути частку Фірташа у титаномагнієвому комбінаті у держвласність

Господарський суд Запорізької області у понеділок, 9 липня, повністю задовольнив позов Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) і ухвалив повернути майно Запорізького титаномагнієвого комбінату (ЗТМК) державі.

Читати

У Раді Європи заявили, що законопроект про блокування інформаційних ресурсів несе загрози свободі ЗМІ

У Раді Європи вважають, що законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії загрозам національній безпеці в інформаційній сфері (№6688) містить загрозу для свободи слова у засобах масової інформації.

Читати
1 2 3 7