Берлін наполягає на збереженні українського транзиту газу і після 2019 року

Німеччина та інші країни ЄС зацікавлені в збереженні ролі України як транзитера російського газу і після 2019 року, коли закінчиться термін дії російсько-української транзитної угоди і вступить в дію друга черга Північноєвропейського газопроводу “Північний потік – 2”.

Читати

Двох співробітників департаменту безпеки міськради Одеси запідозрили у перешкоджанні діяльності журналіста

В Одесі двом співробітникам департаменту безпеки міськради повідомлено про підозру у перешкоджанні професійній діяльності журналіста, який 13 липня здійснював відеозйомку конфліктної ситуації по вул. Некрасова.

Читати

Путін визнав, що для Трампа – Крим є український

Президент США Дональд Трамп і президент РФ Володимир Путін позитивно оцінили результати своїх двосторонніх переговорів у понеділок, 16 липня, в Гельсінкі. Лідери двох держав заявили про це на спільній прес-конференції.

Читати

Луценко призначив Горбатюка начальником Управління спеціальних розслідувань

Генеральний прокурор Юрій Луценко призначив колишнього начальника Департаменту спецрозслідувань Сергія Горбатюка начальником Управління спеціальних розслідувань.

Читати

Трамп і Путін домовилися про створення робочої групи за участю “капітанів бізнесу”

Президенти США та Росії Дональд Трамп та Володимир Путін на переговорах у Гельсінкі домовилися про створення робочої групи за участю представників бізнесу двох країн для розвитку економічного співробітництва.

Читати
1 2 3 5