IAAF не поновила членство російської федерації легкої атлетики

Рада Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) одноголосно вирішила не поновлювати членство Всеросійської федерації легкої атлетики (ВФЛА), скасоване в листопаді 2015 року через допінговий скандал.

Читати

Трамп скликає засідання щодо безпеки виборів на тлі хакерських атак

Президент США Дональд Трамп збере своїх радників із питань національної безпеки у п’ятницю для зустрічі на високому рівні з питань безпеки проміжних виборів, які відбуватимуться менш ніж за чотири місяці.

Читати

Екс-заступнику голови Дніпровського суду Києва повідомлено про підозру в “справах Майдану”

Управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України повідомило про підозру колишньому заступнику голови Дніпровського районного суду Києва в перешкоджанні мирним акціям під час Євромайдану в 2014 році.

Читати

В Україні встановлять системи зважування вантажівок під час руху

Кабінет міністрів України оголосив про проведення на порталі Світового банку міжнародного тендеру на придбання систем Weight-in-Motion (WiM), які дозволять зважувати вантажівки під час їхнього руху автошляхами.

Читати

Суд скасував понад 7 млрд грн штрафу Коболєву

Подільський районний суд Києва скасував постанову Енергетичної митниці Державної фіскальної служби України про нарахування голові НАК “Нафтогаз України” Андрію Коболєву штрафу у розмірі 7,027 млрд грн через порушення митних правил.

Читати

На Буковині вантажний потяг протаранив автобус: є загиблі та постраждалі

Сьогодні, 27 червня, у Чернівецькій області трапилось зіткнення пасажирського мікроавтобуса з вантажним потягом, внаслідок якого загинули двоє людей та семеро постраждало, з яких троє перебувають у реанімаційному відділені.

Читати

Президент повернув до ВР закон про надання держпідтримки на придбання вагонів для перевезення зерна

Президент України Петро Порошенко повернув з пропозиціями до парламенту Закон «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законів України щодо впровадження механізму «єдиного вікна» і оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщенні товарів через митний кордон України», яким передбачається надання держпідтримки аграріям на придбання вагонів для перевезення зерна.

Читати
1 2 3 5