Суд у вересні розгляне справу щодо в’їзду Шувалова до України

Окружний адміністративний суд Києва 14 вересня проведе засідання у справі про заборону в’їзду в Україну російському політтехнологу, фактичному керівникові інформаційної служби українського телеканалу “Інтер” Ігорю Шувалову.

Читати

США інвестують 113 млн дол в розвиток Індо-Тихоокеанського регіону

Сполучені Штати інвестують 113 мільйонів доларів в технологічні, енергетичні та інфраструктурні ініціативи в Індо-Тихоокеанському регіоні в рамках нової стратегії щодо зміцнення зв’язків з цим регіоном.

Читати

30 вересня в Македонії відбудеться референдум про зміну назви країни

Парламент Македонії призначила на 30 вересня референдум относительно питання членства країни в НАТО и ЕС, а такоже относительно догоди з Грецією про перейменування колішньої югославської РЕСПУБЛІКИ на Північну Македонію.

Читати

Держкіно оприлюднило трейлер військової драми “Позивний Бандерас”

Державне агентство України з питань кіно в понеділок, 30 липня, опублікувало трейлер до військової драми “Позивний Бандерас”, який розповідає про бійця антитерористичної операції на Донбасі в 2014 році.

Читати

У Труханова на зупинкові комплекси «Отрада» витратили 10 млн грн

Департамент транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради в квітні-липні уклав 79 угод із ТОВ «Рік-17» про будівництво зупинок на загальну суму 9,79 млн грн.

Читати

Маас підтвердив державний візит Ердогана до ФРН

Міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас (Heiko Maas) у понеділок, 30 липня, підтвердив, що планується візит турецького президента Реджепа Таїпа Ердогана до ФРН. При цьому міністр відповів на критику організації даного візиту.

Читати
1 2 3 6