Дипломати США вимагають негайного звільнення Сенцова та інших українських політв’язнів

У посольстві США в Україні згодні з озвученою представником Європейської зовнішньополітичної служби (ЄВС) позицією, в якому Євросоюз вважає ув’язнення українського режисера Олега Сенцова в Росії порушенням міжнародного права і елементарних стандартів правосуддя, а також очікує його негайного звільнення.

Читати

Президент доручив забезпечити фінансування програми захисту складів зберігання боєприпасів

Президент Петро Порошенко доручив міністру оборони Степану Полтораку та міністру закордонних справ Павлу Клімкіну завершити переговори з Північноатлантичним альянсом щодо реалізації спеціального трастового фонду, який забезпечить безпечну експлуатацію і ефективну охорону об’єктів зберігання боєприпасів.

Читати

Суркісу заборонено бути присутнім на трьох найближчих матчах київського “Динамо”

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України заборонив президенту київського “Динамо” Ігорю Суркісу бути присутнім на трьох найближчих матчах київського “Динамо” в чемпіонаті України за “неналежну поведінку”.

Читати

Співробітники ГРУ РФ Чепіга і Мішкін брали участь у захопленні держустанов України

Співробітники Головного розвідувального управління Російської Федерації Олександр Мішкін та Анатолій Чепіга брали участь у захопленні державних установ на сході України.

Читати

Гройсман про ситуацію в Ічні: евакуйовано понад 12 тис. осіб, повністю облаштовані пункти перебування людей

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів про заходи, що вживаються в Ічні після вибухів складів боєприпасів.

Читати

ГПУ отримала доступ до телефонних дзвінків екс-заступника голови “Укргазвидобування”

Печерський районний суд Києва надав доступ Генеральній прокуратурі України до телефонних дзвінків колишнього першого заступника голови “Укргазвидобування” Олексія Тамразова у межах кримінального провадження щодо створення екс-президентом Януковичем злочинної організації.

Читати
1 2 3 6