Митрополит УАПЦ Макарій дав добро на передачу Андріївської церкви

Митрополит УАПЦ Макарій (Малетич) дав добро на передачу Андріївської церкви Константинополю в разі, якщо Українська автокефальна православна церква увійде в помісну православну церкву.

Читати

Співробітницю Мінфіна США заарештували за звинуваченнями у розголошенні даних щодо Манафорта

Посадовцю Міністерства фінансів США було висунуто звинувачення у розголошенні звітів про фінансові операції низки організацій пов’язаних з Дональдом Трампом та Росією, включаючи колишнього голову кампанії Трампа Пола Манафорта.

Читати

“Укрзалізниця” оголосила тендер на купівлю 1400 штук шоколадок

Філія акціонерної компанії “Укрзалізниця” – “Центр сервісного забезпечення” через систему електронних державних закупівель Prozorro оголосила тендер на купівлю цукерок на суму 375,46 тисячі гривень та 800 наручних годинників з логотипом компанії на суму 2,5 мільйона гривень.

Читати

КСУ перевірить законність приватизації у 2004 році державної компанії «Укррудпром»

Велика палата Конституційного суду України розгляне питання про відкриття конституційного провадження про законність приватизації у 2004 році державної компанії «Укррудпром», яка володіла великими пакетами акцій гірничо-збагачувальних комбінатів, які видобувають залізну руду.

Читати

Польська PGNiG підписала контракт на щорічну поставку 2 млн тонн американського СПГ

Польська державна компанія PGNiG підписала два довгострокових контракти на постачання СПГ з американськими компаніями Calcasieu Pass Global Venture і Venture Global LNG Plaquemines, передає видання Money.pl.

Читати

Україна піднялася на 83-тє місце в глобальному рейтингу конкурентоспроможності

Україна посіла 83-тє місце серед 140 країн світу у щорічному Глобальному рейтингу конкурентоспроможності, в якому в минулому році наша країна посідала 89-те місце серед 135 країн світу.

Читати

НАЗК внесло припис міністру культури та голові Державної служби України з питань праці

Національне агентство з питань запобігання корупції внесло приписи міністру культури України Євгену Нищуку та голові Державної служби України з питань праці Роману Чернезі щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Читати

Порошенко висловив співчуття українцям, які втратили дітей та близьких під час теракту у Керчі

Президент України Петро Порошенко наголосив на важливості розслідування трагедії, що сталася у середу в окупованому Криму, де в керченському коледжі вбили 19 студентів.

Читати
1 2 3 7