Facebook створила спецвідділ по боротьбі з “втручанням” у вибори

Американська компанія Facebook заявила про відкриття спеціального “командного пункту”, який протистоятиме передбачуваному втручанню у вибори і перешкоджатиме поширенню неправдивої інформації, йдеться в заяві соцмережі.

Читати

СБУ викрила екс-інспектора поліції охорони Київської області на незаконному продажі боєприпасів

Спіробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили екс-інспектора управління поліції охорони Київської області на незаконному продажі боєприпасів.

Читати

Міністр фінансів США скасував візит до Саудівської Аравії через зникнення журналіста

Міністр фінансів США Стівен Мнучін оголосив про скасування своєї участі в інвестиційному саміті в Саудівській Аравії, через напругу у відносинах, пов’язану зі зникненням дописувача Washington Post Джамала Хашоггі.

Читати

Нові санкції проти Росії можуть запроваджуватись кожні один-два місяці – Волкер

Нові санкції щодо Росії будуть запроваджуватись регулярно. Про це заявив спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер у Вашингтоні.

Читати

За рік ОБСЄ зафіксувала на Донбасі 39 вбитих та 166 поранених осіб серед мирного населення – Хуг

Впродовж поточного року Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі 39 вбитих та 166 поранених осіб серед мирного населення.

Читати

США продовжать тиснути на РФ з метою врегулювання ситуації в Україні – Волкер

Спеціальний представник Державного департаменту Сполучених Штатів Америки у справах України Курт Волкер заявляє, що США продовжать чинити тиск на Росію з метою урегулювання ситуації в Україні.

Читати
1 2 3 7