Суд зняв частину обвинувачень з Манафорта, вирок зачитають 8 лютого

У США прокурори погодилися з пропозицією судді зняти десять обвинувачень з колишнього голови виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта, щодо яких присяжні не дійшли єдиної думки.

Читати

«МЮ» оштрафований на € 15 тис. за запізнення на матч Ліги чемпіонів

«Манчестер Юнайтед» покараний штрафом в розмірі € 15 тис. за запізнення на матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів з «Валенсією», який завершився з рахунком 0:0. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Читати

Прокуратура АР Крим передала АРМА судно “Норд” як речовий доказ у кримінальному провадженні

Прокуратура АР Крим передала Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), судно “Норд” як речовий доказ у кримінальному провадженні.

Читати

СБУ блокувало діяльність транснаціонального угруповання торговців наркотиками

На Харківщині співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури області блокували діяльність транснаціонального угруповання торговців наркотиками.

Читати

Павелко: з весни в чемпіонаті України може з’явиться “локальна” система VAR

Президент ФФУ Андрій Павелко розповів, що з весни в чемпіонаті України серед команд УПЛ з’явиться “локальна” система VAR, яка буде працювати лише на окремих матчах та допоможе українським арбітрам адаптуватися до роботи в нових сучасних умовах.

Читати
1 2 3 6