Гілларі Клінтон звернулась до “Великої сімки” через дії Росії у Керченській протоці

Колишній кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон звернулась до країн “Великої сімки” із закликом рішуче вимагати негайного повернення українських моряків захоплених Росією у Керченській протоці.

Читати

ЄСПЛ зобов’язав РФ надати необхідне лікування українським морякам

Європейський суд по правам людини (ЄСПЛ) зобов’язав Росію, як члена Ради Європи, забезпечити необхідне лікування українських моряків, які були затримані в результаті інциденту в Керченській протоці.

Читати

Японія виділила п’ять мільйонів доларів на гумдопомогу Сирії

Японія виділила 557 мільйонів йен (близько 5 мільйонів доларів) на відновлення передмістя Дамаска Східної Гути і гуманітарну допомогу місцевим жителям, повідомило посольство країни в Сирії.

Читати

У Краматорську завтра призупинять навчання у школах через грип

У школах Краматорська Донецької обл. з 5 по 11 грудня включно у загальноосвітніх навчальних та позашкільних закладах міста навчальний процес буде призупинено через часті випадки захворювання на грип.

Читати

Вінницькі поліцейські викрили бордель, який влаштував сутенер-іноземець

Оперативники управління по боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з слідчими – детективами  поліції у Вінницькій області викрили  злочинну діяльність громадянина іншої держави, який в одному із мотелів Літинського району організував будинок розпусти.

Читати

НАТО підтвердила перспективи України та Грузії щодо вступу до Альянсу

Союзники НАТО підтвердили на міністерських переговорах у Брюсселі перспективи України та Грузії до вступу в альянс, заявив у вівторок генсек альянсу Йенс Столтенберг.

Читати
1 2 3 7