Соціал-демократ Тіммерманс став кандидатом на пост глави Єврокомісії

Європейські соціал-демократи обрали колишнього міністра закордонних справ Нідерландів Франса Тіммерманса, що займає зараз посаду віце-голови Єврокомісії, своїм головним кандидатом на виборах до Європейського парламенту в 2019 році.

Читати

Україна і країни Бенілюкс підпишуть імплементаційний протокол до Угоди про реадмісію

Президент України Петро Порошенко уповноважив голову Державної міграційної служби Максима Соколюка на підписання імплементаційного протоколу між Україною та державами Бенілюксу до угоди між Україною та Європейським Співтовариством про реадмісію осіб.

Читати

На протестах “жовтих жилетів” у Брюсселі затримали 70 осіб

Крім Франції протестні акції “жовтих жилетів” в суботу, 8 грудня, пройшли також в Бельгії і в Нідерландах. У Брюсселі були затримані, щонайменше, 70 осіб, які протестували проти підвищення цін на паливо.

Читати

ФСБ відмовилася вважати українських моряків військовополоненими

Затримані в Керченській протоці українські моряки не можуть вважатися військовополоненими, “оскільки Росія і Україна не знаходяться в стані військового конфлікту або війни”.

Читати

Ворскла з мінімальним рахунком перемогла Чорноморець

В Одесі на “Чорноморець-Арена” завершився матч 18-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги, в якому Чорноморець приймав полтавську Ворсклу і програв з мінімальним рахунком. Матч завершився з рахунком 0:1.

Читати
1 2 3 5