Військовослужбовці мотопіхотної бригади ЗСУ припинили спробу незаконного переміщення тютюнових виробів

В ніч з 14 на 15 грудня, в ході патрулювання на лінії зіткнення, поблизу населеного пункту Трьохізбенка Луганської області, військовослужбовці мотопіхотної бригади Збройних Сил України припинили спробу незаконного переміщення тютюнових виробів.

Читати

Апеляційний суд Грузії залишив у силі рішення про арешт шістьох українців і одного грузина

Апеляційний суд Грузії залишив у силі рішення про арешт шістьох українців і одного грузина, яких затримали 2 грудня за звинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї та вибухових речовин.

Читати

У Києві відбувся товариський матч між Збірними журналістів та будівельників України

В суботу, 15 грудня в спортивному комплексі Київського національного університету будівництва і архітектури (КНУБ) відбулась товариська зустріч між Збірною журналістів України та Збірною будівельників України.

Читати

“Опозиційний блок” висуне Олександра Вілкула кандидатом у президенти

Голову парламентської фракції “Опозиційний блок” Олександра Вілкула висуватимуть кандидатом в президенти України на виборах, призначених на березень 2019 року, повідомили в партії.

Читати

Держкосмос без торгів дав ізраїльтянам 8 мільйонів за супутникову розвідку України, Росії та інших сусідів

Національний центр управління та випробувань космічних засобів Державного космічного агентства України 3 грудня уклав угоду з компанією «ImageSat International N.V.» (Ізраїль) про послуги з надання бортового ресурсу супутника на 7,50 млн грн.

Читати
1 2 3 5