Визначено склад журі національного відбору на Євробачення-2018

До складу журі національного відбору на Євробачення-2018, крім співачки Джамали і шоумена Андрія Данилка, які займалися вибором українського учасника і в цьому році, увійде композитор і музикант Євген Філатов.

Про це повідомила прес-служба організаторів нацвідбору – телеканалів СТБ та UA:ПЕРШИЙ.

Євген відомий як засновник групи The Maneken і саунд-продюсер групи Onuka. Крім того, він співпрацював із Тіною Кароль, Іваном Дорном, Світланою Лободою та іншими популярними українськими артистами.

“Останні кілька років в Україні показали стрімке зростання нової, перспективної і цікавої музики. З кожним роком у нас з’являється все більше незалежних музикантів, які звучать дуже якісно. Тому на конкурс я покладаю дуже великі надії. Хочеться, щоб він відкрив нових першокласних артистів, а озвучена тенденція збереглася і надалі”, – сказав Філатов.

Вже відомо також, що музичним продюсером нацвідбору став відомий український хітмейкер, продюсер і композитор Руслан Квінта.

Півфінали відбору на Євробачення-2018 відбудуться 10 та 17 лютого, а 24 лютого у фіналі визначиться український учасник пісенного конкурсу.

63 пісенний конкурс Євробачення відбудеться в травні майбутнього року в столиці Португалії Лісабоні. Право приймати музичне змагання на Євробаченні-2017 в Києві виграв співак Сальвадор Собрал.