Середня ціна новорічної поїздки за кордон – від $200

У новорічні свята, туроператори розповіли сайту “Сегодня”, які країни користуються найбільшою популярністю для українців, і куди вони їдуть на зимових канікулах.

Не перестає користуватися величезною популярністю Єгипет, а зараз в список лідерів вирвалися і Об’єднані Арабські Емірати, з якими, до речі, з грудня у нас теж діє безвізовий режим.

Туроператори зазначають, що українці вибирають Єгипет через теплий клімат і вигідні умови подорожі. Як правило, в цих турах працює опція “все включено” і не доводиться хвилюватися з приводу додаткових витрат.

Ціни на поїздку до Єгипту тривалістю 7 днів на двох дорослих стартують від 200 доларів за людину. Вартість туру в ОАЕ майже в два рази вища – від 350 доларів з аналогічними умовами.

А ось гірськолижні напрямки завжди дорожчі, ніж теплі країни, зазначають туроператори. Тур на такий курорт коштує від 500 доларів на людину.

Тури в Європу коштують недешево: так, ціни стартують від 400 євро на двох. Якщо ж з’явиться бажання провести свята в рідній країні, теж доведеться витратитися. Наприклад, для того, щоб зараз зняти квартиру у Львові, потрібно віддати близько 1500 грн за добу, до того ж, кількість пристойних варіантів продовжує стрімко зменшуватися. Ціни в готелях на двох будуть приблизно такими ж. А Різдво в Закарпатті для однієї людини на три дні буде коштувати в середньому більше 4 тис. грн.