«Арсенал» вдома зіграв внічию з «Челсі»

В рамках 22-го туру чемпіонату Англії «Арсенал» вдома зіграв внічию з «Челсі» (2:2).

Перший тайм завершився без забитих м’ячів. У другій половині зустрічі рахунок в грі відкрив півзахисник «канонірів» Джек Вілшер, забивши на 63-й хвилині, а через чотири хвилини «сині» відігралися силами Едена Азара, який заробив пенальті і сам же його реалізував.

За шість хвилин до кінця зустрічі Маркос Алонсо вивів свою команду вперед, відправивши м’яч у ворота Петра Чеха з передачі Давида Дзапакости. Крапку в грі поставив захисник господарів поля Ектор Бельерін, забивши на другій доданій до основного часу хвилині.

«Челсі» з 46-ма очками займає третє місце в турнірній таблиці, а «Арсенал» розташувався на шостому рядку, маючи в активі 39 очок.

У наступному турі англійської прем’єр-ліги підопічні Арсена Венгера 14 січня на виїзді зіграють з «Борнмут», а команда Антоніо Конте днем ​​раніше прийме «Лестер Сіті».

Чемпіонат Англії
22-й тур

Арсенал – Челсі 2: 2 (0:0, 2:2)

Голи: 1:0 – 63 Вілшер, 1:1 – 67, пенальті Азар, 1:2 – 84 Алонсо, 2:2 – 90 Бельерін.

Арсенал: Чех, Мустафі, Холдинг, Бельерін, Чемберс (Уолкотт, 88), Джака, Мейтленд-Найлз, Озіл, Вілшер, Санчес, Ляказетт (Уелбек, 80).

Челсі: Куртуа, Аспілікуета, Крістенсен, Кейхілл, Мозес (Дзаппакоста, 56), Азар (Вілліан, 82), Фабрегас (Дрінкуотер, 71), Канте, Бакайоко, Алонсо, Мората.

Попередження: Вілшер (31), Фабрегас (43), Холдинг (53), Озіл (67), Куртуа (89).